Повернутися до звичайного режиму

Світ можна підкорити, життям можна опанувати! Треба тільки докласти власних зусиль!

10.11.2013 та 16.11.2013 учень 8 класу Ілющенко Ілля брав участь у ІІ етапі Всеукраїнських предметних учнівських олімпіад з фізики та біології і посів І місця в цих змаганнях!

Учениця 7 класу Струцька Дарія 10.11.2013 посіла ІІ місце у ІІ етапі олімпіади з фізики! Щире вітання переможцям! Так тримати!

19.03.2012р. команда батьків і учнів 7 - 8 класів Пригожівської ЗОШ І-ІІ ступенів, як переможниця районного етапу змагань Малі Олімпійські ігри, брала участь у регіональних змаганнях, де змагалися представники 5 районів Харківської області: Балаклійського, Барвінківського, Близнюківського, Борівського та Ізюмського.

Команда продемонструвала чудову, злагоджену гру. Проте деякі помилки призвели до втрати лише кількох балів, що дало можливість вийти вперед спортсменам з Борівщини.

Наші олімпійці посіли друге місце, що є великим здобутком. Тому вітаємо їх з цим досягненням! Дякуємо всім, хто підтримував команду морально і матеріально, а також не втрачаємо впевненості в в подальшій співпраці та в нових перемогах!

... У грудні 2013 року учениця 9 класу Самарська Каріна під керівництвом вчителя української мови та літератури вищої категорії Салогуб С.В. стала переможцем І етапу конкурсу дослідницьких робіт МАН в галузі української мови та літератури. 26 січня 2014 року виконувала контрольну роботу, передбачену для учасників ІІ (обласного) етапу конкурсу. Зараз готується до захисту роботи, який відбудеться 1 лютого 2014 року.Тема роботи:"Новий погляд на творчість Григорія Данилевського".

Можна це зробити прямо зараз:
Детальніше про Академію Хана.
Кiлькiсть переглядiв: 316

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.